keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Taustatietoja juusto- ja viinijuhlista

Olen Seppo Lyyra Lapinlahden Yrittäjistä ja toimin Lapinlahden juustonystävien puheenjohtajana. Minuun voitte otta yhteyttä tässä projekstissa tämän blogin kautta tai suoraan sähköpostilla seppo.lyyra@lyyra-plus.fi tai puhelimella 040-7784948. Vastaan mielläni ja olen innolla mukana suunnitelamssa tätä projektia.

Jotta saatte yleiskäsityksen laitan tähän jotain taustatietoja.

Lapinlahden juustonystävät on yhdistys, joka juhlat järjestää. Yhdistykseen kuuluu neljä jäsentä Lapinlahden Yrittäjät ry, Lapinlahden Veto ry, Mäntylahden Veto ry ja MTK-Lapinlahti. Lisäksi Valio ja Lapinlahden kunta ovat mukana juhlajärjestelyissä.

Lapinlahden Juustonystävien viime kesän juusto- ja viinijuhlat 30.7.2011 olivat kaiken kaikkiaan neljännettoista. Pääesiintyjänä oli Silvennoinen & Maijanen Band.

Yleisöä oli paikalla ennätysmäärä, lippuja myytiin 1062. Yli neljän hengen seurueet ja yritykset voivat tehdä etukäteen pöytävarauksen. Hallista ei tahtonut löytää pöytäpaikkaa ellei varausta ollut. Liput on myyty ennkkomyyntipisteissä ja pöytävaraukset tehty lipun oston jälkeen soittamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti